MN 2007 Schotland - Dumfries

Uitstekende resultaten Judoclub de Wester in Schotland.

Zaterdag j.l. waren de Multi-Nations Kampioenschappen Judo van de I.B.F. in het schotse Dumfries.  De afvaardiging uit het oosten was vertegenwoordigt door Judoclub de Wester, Judoclub Stadsveld, Judoclub ’t Hofke en Judoclub ’t Heelal.

Met maar liefst 11 eerste prijzen kunnen ze dan ook terugkijken op een erg goed toernooi.

1e plaatsen waren er voor: Chelsea Veenstra, Marjolein Besnyoi, Remko Mulder, Domenico Pintore, Justin Veenstra, Luuk Welmerink, Richard Kamst en Rianne Bos (allen de Wester), Tom in ’t Groen en Laura in ’t Groen (Stadsveld), Inge Reverding (’t Hofke).
2e plaatsen waren voor: Laura Hesselink (de Wester) en Carla Klein Willink (’t Hofke).
3e plaatsen voor: Rik in ’t Groen (Stadsveld) Melissa Bergsma, Melvin Bergsma (de Wester) en Brian Horstink (’t Heelal). Op een 4e plaats eindigden: Dennis Hammink (’t Hofke) en Rowan Pril (Stadsveld).

De Multi-Nations I.B.F. voor 2008 zullen worden georganiseerd door Judoclub de Wester en zullen plaatsvinden in Enschede.